ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Μέσω «ΝΑVTEX» επιχειρεί η Τουρκία να πατρονάρει ακόμη και τις επιχειρήσεις διασώσεως στο Αιγαίο!

Μέσω «ΝΑVTEX» επιχειρεί η Τουρκία να πατρονάρει ακόμη και τις επιχειρήσεις διασώσεως στο Αιγαίο!

Απότοκο της διακινήσεως ανθρώπων από τούρκους και διαφόρους λαθρέμπορους και της συνεπαγομένης μαζικής και ανεξέλεγκτης εισροής πάσης φύσεως λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας είναι και τραγικά συμβάντα όπως αυτό που συνέβη στο Αγαθονήσι με 16 νεκρούς λαθρομετανάστες.
Αναμφιβόλως η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και γενικώς αυτή η μπίζνα της παράνομης εισδοχής χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα είναι οι παράγοντες που ευθύνονται για την απώλεια ζωών στο Αιγαίο, όσο και αν κραυγάζει υστερικώς το ξενόδουλο και αντεθνικό σύστημα εξουσίας.
Με αφορμή λοιπόν το συμβάν στο Αγαθονήσι, η Τουρκία συνεχίζει απτοήτως τις προκλήσεις της, διεκδικώντας την διαχείριση των επιχειρήσεων διασώσεως. «Νaftex» εξέδωσε το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας, γεγονός που καταμαρτυρεί τον υπερβάλλοντα ζήλο της Τουρκίας να διαδραματίσει κομβικό και κυρίαρχο ρόλο ακόμη και στις επιχειρήσεις διασώσεως και έρευνας…
Το NAVTEX, είναι ένα σύστημα (MF) για την κάλυψη των ακτοπλοϊκών περιοχών. Σκοπός έκδοσης μιας NAVTEX είναι είτε για να στείλει προειδοποίηση για τυχόν κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν ανοιχτά της θάλασσας, άλλες πληροφορίες ασφαλείας που αφορούν τα πλοία που κινούνται στην περιοχή ή συντονισμό επιχειρήσεων διάσωσης.
Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, η Τουρκία δεν αφήνει αναξιοποίητη καμία ευκαιρία, προκειμένου να προκαλέσει και να δημιουργήσει την εντύπωση ενός ισχυρού παράγοντα. Βεβαίως η συνεχόμενη αυτή προκλητικότητά βρίσκει πρόσφορο έδαφος, καθώς η ανεπαρκής και εθνικώς επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιδεικνύει μια σκανδαλώδη στάση ενδοτικότητας και ηττοπάθειας…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου