ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία! Παραπάνω από το μισό ΑΕΠ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές


Ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία! Παραπάνω από το μισό ΑΕΠ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές
Το ανάλγητο κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την καταστροφική οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας έχοντας σήμερα καταφέρει να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό σχετικά με την δημοσιονομική και φορολογική πολιτική, αφού προεκλογικά ο Τσίπρας είχε καθαρά υποσχεθεί να σχίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, εκτινάσσοντας βάσει άδικης υπερφορολογήσεως τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δυσθεώρητο ποσό των 98,7 δισ. ευρώ που είναι σχεδόν το μισό σημερινό ΑΕΠ της Ελλάδας.
Σύμφωνα με στοιχεία του Σεπτέμβριου 2017 της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), δηλαδή της εισπρακτικής εταιρίας των ξένων τοκογλύφων και των εγχώριων υπηρετών τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Ελλήνων  φορολογούμενων ανήλθαν στο απίστευτο ποσό των 98,745 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Αναλυτικά:
Ένα στα δύο ΑΦΜ χρωστάει στην υπερφορολόγηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλαδή ο συνολικός αριθμός φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμα χρέη έφτασε τον Σεπτέμβρη τα 4,3 εκατομμύρια. Ο αριθμός των φορολογούμενων που επέχουν κίνδυνο επιβολής αναγκαστικών μέτρων είσπραξης ανέρχεται περίπου σε  1,73 εκατομμύρια.
Το συνολικό ποσό των αναγκαστικών κατασχέσεων που δημεύουν την περιουσία των Ελλήνων βάσει σχεδίου εξόντωσης ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης ξεπερνά τα 3,5 δισ. ευρώ. Από τις αρχές του 2017 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν αυξηθεί κατά 50%, αναλυτικά ως το 2016 έγιναν κατασχέσεις που ανέρχονταν σε €2,146 δισ. ενώ μόνο από τις αρχές του 2017 οι κατασχέσεις που επιβάλλονται βάσει της ενσυνείδητα άδικης κομμουνιστικής υπερφορολόγησης ανήλθαν σε 1,404 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το δυσθεώρητο μέγεθος αυτού του φορολογικού βάρους γίνεται αντιληπτό όταν συγκριθεί με το ποσό του τελευταίου ΑΕΠ του 2016 της Ελλάδος στα €175 δισ., τουτέστιν τα απλήρωτα ποσά στην εφορία αποτελούν το 56,13% της συνολικής πρόσφατης οικονομικής δραστηριότητας! Δυστυχώς αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνειδητής υπερφορολόγησης κατά δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη από το κομμουνιστικό κράτος των Τσίπρα-Καμμένου.
Παράλληλα, το τεράστιο μέγεθος της άδικης δήμευσης της περιουσίας των Ελλήνων αποδεικνύεται από την επιβολή αναγκαστικών κατασχέσεων της περιουσίας σε περίπου 992 χιλιάδες φορολογούμενους από τους κομμουνιστές φοροεισπράκτορες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς οικονομικό όφελος δικό τους και προς εξασφάλιση της πληρωμής των τοκοχρεολυσίων του παράνομου χρέους στους ξένους τοκογλύφους. Ακριβώς αυτή η εξασφάλιση της καταβολής των παράνομων τοκοχρεολυσίων δημιουργεί μέγιστα προβλήματα στην φυσιολογική λειτουργία του κράτους μιας και θυσιάζεται η ορθή και ανταποδοτική δημοσιονομική πολιτική για τον πλουτισμό του κλεπτοκρατικού τόξου και των ξένων τοκογλύφων.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΑΔΕ είναι πραγματικά η εισπρακτική εταιρία των διεθνών τοκογλύφων μιας και ως Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή (ΑΔΑ) έχει μεγάλο βαθμό διοικητικής ανεξαρτησίας απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση, τα μέλη της απολαμβάνουν ένα καθεστώς αυξημένης ασυλίας ενώ στο διοικητικό της συμβούλιο υπάρχει εκπρόσωπος-ελεγκτής των διεθνών τοκογλύφων.
Επιπροσθέτως με την σύσταση της ΑΑΔΕ, δηλαδή με το κόλπο της ανεξαρτητοποίησης της οικονομικής πολιτικής από το υπουργείο οικονομικών και την εκάστοτε κυβέρνηση, οι διεθνείς τοκογλύφοι μπορούν άνετα να ελέγχουν την φορολογική, δημοσιονομική και οικονομική δραστηριότητα της Πατρίδας μας προφανώς προς δικό τους όφελος.
Συμπερασματικά, εάν θεωρήσουμε ότι 500 χιλιάδες Έλληνες έχουν φύγει από την πατρίδα τους λόγω της αλγεινής οικονομικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί ενσυνείδητα από τους μνημονιακούς υπηρέτες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τεράστια ποσοστά ανεργίας και στυγνή υπερφορολόγηση, εάν υπολογίσουμε ότι ο Μητσοτάκης της Νέας Δημοκρατίας έχει ευθαρσώς δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναστρέψει αυτή την κατάσταση


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου