ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Κομμουνιστικό παιδομάζωμα: Για το Ισλάμ και την τζιχάντ θα διδάσκονται τα παιδιά της Ε’ Δημοτικού


Κομμουνιστικό παιδομάζωμα: Για το Ισλάμ και την τζιχάντ θα διδάσκονται τα παιδιά της Ε’ Δημοτικού
Σε άλλες τάξεις θα τους πούνε για τον «κακό» Εθνικό Στρατό και τους «καλούς» κομμουνιστές
Σοκ και δέος προκαλούν τα νέα βιβλία ιστορίας τα οποία ετοιμάζονται να εξαπολύσουν εναντίον των παιδικών ψυχών οι ανθέλληνες συριζαίοι.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ανθέλληνα προϊσταμένου της συγγραφής τους (θυμίζουμε ότι χαρακτήριζε το βιβλίο της Ρεπούση… μετριοπαθές) στην εφημερίδα «Καθημερινή», η ομάδα που επιφορτίστηκε την συγγραφή των νέων βιβλίων ιστορίας τρέχει να προλάβει και προσπαθεί να τα κάνει όσο πιο ανθελληνικά γίνεται.
Από την Πέμπτη Δημοτικού τα παιδιά θα μαθαίνουν για το Ισλάμ, ενώ αργότερα θα εντάσσεται και η περίοδος του «Εμφυλίου» στην διδακτέα ύλη, προφανώς υπό το πρίσμα της κομμουνιστικής οπτικής στην ιστορία. Με απλά λόγια μιλάμε για ένα κανονικότατο πρόγραμμα κατήχησης στον αμερικανοκομμουνισμό του Σύριζα, που παρόμοιό του θα ζήλευε ακόμα και ο Στάλιν.
Συγκεκριμένα, για το θέμα της διδασκαλίας του Ισλάμ στην Ε’ Δημοτικού, είπε: «Στόχος είναι οι μαθητές να κατανοήσουν τις ιστορικές συνθήκες γέννησης του Ισλάμ, της νέας μονοθεϊστικής θρησκείας που γεννήθηκε στην Ανατολή. Στόχος είναι να κατανοήσουν τις σημασίες του “τζιχάντ” στη μουσουλμανική θρησκεία και να τις συσχετίσουν με τις παρανοήσεις, στρεβλώσεις ή προπαγανδιστικές χρήσεις της έννοιας αυτής σήμερα από φανατικούς και μισαλλόδοξους κύκλους»
«Παρεξηγημένοι» οι κακόμοιροι οι τζιχαντιστές, δηλαδή. Προφανώς «ψέμα» και οι εκατόμβες των νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφού οι έννοιες του «τζιχάντ» κατά την ομάδα που συγγράφει τα νέα βιβλία Ιστορίας έχει «παρανοηθεί» και «διαστρεβλωθεί» από «φανατικούς και μισαλλόδοξους κύκλους».
Τι είναι, όμως, το «τζιχάντ»; Τι θα λένε στα παιδιά; Μας το αποκαλύπτει ένα άλλο μέλος της συγγραφικής ομάδας, ο Αγγελος Παληκίδης, επίκουρος καθηγητής Διδακτικής της Ιστορίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο:
«Τα παιδιά πρέπει να αποκτήσουν κριτική ιστορική σκέψη. Γι’ αυτό κρίναμε ότι από το Δημοτικό οφείλουμε να βάλουμε στην ύλη ζητήματα ακανθώδη που επικοινωνούν με πολλούς τρόπους με όσα βιώνουν οι κοινωνίες σήμερα. Για παράδειγμα, σε μια εποχή που έχουμε έντονο αντιισλαμισμό, δεν πρέπει να φωτίσουμε από ιστορική άποψη θέματα όπως η έννοια του τζιχάντ, που εσφαλμένα προβάλλεται από πολλούς ως ιερός πόλεμος, ενώ σημαίνει, σύμφωνα με την επικρατούσα σήμερα ερμηνεία, τον εσωτερικό αγώνα του ανθρώπου;»
Σύμφωνα, με τα λεγόμενα του «κ». καθηγητή, το παιδί της παρακάτω φωτογραφίας, μάλλον πέθανε από τροχαίο ατύχημα:
Αιδώς Αργείοι και κοντά τα χέρια από τα παιδιά των Ελλήνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου