ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

80 άτομα(!) είδε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Τρίκαλα η φυλλάδα των συντακτών…

Γελάνε και οι πέτρες με τα νούμερα των «νούμερων»: 80 άτομα(!) είδε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Τρίκαλα η φυλλάδα των συντακτών…
Επειγόντως οφθαλμίατρο πρέπει να επισκεφτεί ο δημοσιογραφίσκος της φυλλάδας των συντακτών, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ έγραψε τα εξής απίστευτα διαστρεβλωτικά στο έντυπο έκτρωμα που τον πληρώνει:
«Μόλις 80 άτομα ανταποκρίθηκαν στο πανθεσσαλικό κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου για την ομιλία του φίρερ Μιχαλολιάκου. Για τη ναζιστική οργάνωση επρόκειτο βέβαια για  “κοσμοσυρροή.”».
Μια ματιά στις φωτογραφίες της εκδήλωσης δεν είναι αρκετή για να εξευτελίσει τον θρασύτατο αυτόν τύπο. Και χρησιμοποιούμε την έκφραση «δεν είναι αρκετή», γιατί εκτός από τους αρκετούς όρθιους στην εκδήλωση σε μια αίθουσα εκατοντάδων θέσεων υπήρχε επίσης και αρκετός κόσμος στους διαδρόμους που οδηγούσαν στον χώρο της εκδήλωσης.
Χαρακτηριστικό της πολυπληθούς συγκέντρωσης είναι ότι τοπικός ραδιοφωνικός παραγωγός της πρώτης σε ακροαματικότητα εκπομπής στον Νομό Τρικάλων και ο οποίος στις εκπομπές του συμπεριφέρεται πάντοτε παραπάνω από αρνητικά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επισκέφτηκε νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης και φεύγοντας στις 6 το απόγευμα (δηλαδή μια ολόκληρη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη) αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι στον χώρο βρίσκονταν πάνω από 200 άτομα.
Επαναλαμβάνουμε, μια ολόκληρη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης. Και όμως, ο συνάδελφος του Ψαρρά και του Μπασκάκη έγραψε για… 80 άτομα. Το ξεφτιλίκι του, όμως, συνεχίστηκε αμέσως παρακάτω, όπου γράφει τα εξής: «Την ίδια ώρα, περισσότερα από 350 άτομα, παρά την καταρρακτώδη βροχή συγκεντρώθηκαν στην αντιφασιστική διαδήλωση κοντά στο ξενοδοχείο όπου μιλούσε ο Μιχαλολιάκος, απαντώντας δυναμικά και ειρηνικά στις χρυσαυγίτικες προκλήσεις».
Είναι φανερό ότι ο δημοσιογραφίσκος αντέστρεψε τα νούμερα. Τους εκατοντάδες συμμετέχοντες στην πολιτική εκδήλωση της τρίτης εκλογικά πολιτικής δύναμης της Χώρας  τους μετέφερε αριθμητικά στο αντίπαλο στρατόπεδο των παρακρατικών «μπαχαλάκηδων», οι οποίοι με το ζόρι είναι ζήτημα αν έπιασαν τριψήφιο αριθμό. Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου «πόνεσε» πολύ τους διάφορους φορείς του εθνομηδενισμού, ανάμεσά τους και την γνωστή σιχαμερή φυλλάδα. Περαστικά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου