ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Νομιμοποίηση των ναρκωτικών: Άλλη μία επιταγή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος


Νομιμοποίηση των ναρκωτικών: Άλλη μία επιταγή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος
Διαβάσαμε για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της κάνναβης που θα φέρει η κυβέρνηση των ανθελλήνων για την πλήρη αποβλάκωση των Ελλήνων, μπας και μετά βρεθεί κάποιος να τους ψηφίσει.
Αυτό που ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό, όμως, είναι ότι στην ουσία ο Σύριζα εκτελεί σαφείς εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε όποια χώρα επιβλήθηκε μνημόνιο υπήρξε άνθιση των ναρκωτικών και ο Σύριζα θέλει η Ελλάδα να μην ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα.
Βιάζονται, μάλιστα, γιατί βλέπουν να τελειώνει ο κυβερνητικός χρόνος τους και έτσι φέρνουν ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο την εβδομάδα, για να προλάβουν. Ας δούμε, όμως, εν τάχει ποιος άλλο είναι υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών και με τι επιχειρήματα:
«Ένας από τους κύριους υποστηρικτές της εκστρατείας υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στις ΗΠΑ είναι, προφανώς, ο George Soros. Σε άρθρο του στην Wall Street Journal με τίτλο «Γιατί υποστηρίζω την νομιμοποίηση της μαριχουάνας»  κατέθεσε τα επιχειρήματά του, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να ελέγξουμε την ευστάθεια του όλου εγχειρήματος.
α) «Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου ξοδεύουν δισεκατομμύρια από τα λεφτά των φορολογούμενων ετησίως προσπαθώντας να εφαρμόσουν αυτή την ανεφάρμοστη απαγόρευση. Οι περίπου 750.000 συλλήψεις που κάνουν κάθε χρόνο για κατοχή μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας αντιπροσωπεύουν το 40% των συνολικών συλλήψεων για ναρκωτικά. Νομιμοποιώντας και φορολογώντας την μαριχουάνα θα γλίτωνε τους φορολογούμενους από δισεκατομμύρια δολάρια που ξοδεύονται στην καταστολή, ενώ ταυτοχρόνως θα προμήθευε δισεκατομμύρια σε έσοδα ετησίως»
Το επιχείρημα είναι προφανώς έωλο από την στιγμή που οι γονείς θα ξόδευαν και τρισεκατομμύρια για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από μία απειλή. Το πραγματικό ερώτημα, λοιπόν, είναι αν η απαγόρευση είναι ανεφάρμοστη ή όχι. Η δε λογική της είσπραξης κέρδους από την καταστροφή των νέων είναι τουλάχιστον αισχρή και δεν χρήζει σοβαρού σχολιασμού.
β) «Θα μείωνε το έγκλημα, τη βία και τη διαφθορά που σχετίζεται με την εμπορία ναρκωτικών, καθώς και την παραβίαση των πολιτικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συμβαίνουν όταν μεγάλοι αριθμοί από – κατά τα άλλα – νομοταγείς πολίτες γίνονται στόχος συλλήψεως.»
Σε ένα άλλο ανάλογο «επιχείρημα» θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η «νομιμοποίηση» του φόνου θα είχε παρόμοιες «ευεργετικές» συνέπειες για τα «ανθρώπινα» δικαιώματα των δολοφόνων. Αναλόγως για τους παιδεραστές κ.ο.κ. Πέραν, όμως, της προφανούς φαιδρότητας του όλου επιχειρήματος και πάλι το έγκλημα που σχετίζεται με την εμπορία ναρκωτικών δεν θα μειωνόταν, αφού οι έμποροι δεν θα εξέδιδαν «μπλοκ παροχής υπηρεσιών», αλλά θα εστίαζαν στις λοιπές δραστηριότητές τους, με τα υπόλοιπα ναρκωτικά που θα παρέμεναν παράνομα. Θα συζητούσαμε τότε την νομιμοποίηση της ηρωίνης μήπως;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου